Adecco_banking&insurance_logo_RGB

Gedreven.

Door kennis en professionaliteit.

IT, internationalisering, wet- en regelgeving, nieuwe servicemodellen. De impact op bankieren en verzekeren is groot. De werkdruk gaat op en neer. Kennis die vandaag het verschil maakt, is morgen achterhaald. Projecten worden afgesloten en opgestart. Snel beschikbare capaciteit en expertise is succesbepalend. Wij leveren direct inzetbare professionals die in een omgeving van verandering en vernieuwing op hun best presteren.

Professionals voor ieder

capaciteit- en kennisvraagstuk

Maatwerk op functie- en persoonlijkheidsniveau

Onze consultants realiseren oplossingen vanuit sector- en proceskennis. Wij hebben gekwalificeerde professionals beschikbaar voor relevante specialistische functies. Uitvoerend, strategisch, leidinggevend. Uw functiecriteria staan centraal. Maar we kijken even scherp naar motieven, werkmentaliteit en persoonlijke eigenschappen. Alles moet kloppen. Alles moet passen bij de uitdagingen en doelstellingen van uw organisatie.

Voor iedere vacature, tijdelijk of vast, zetten we ons netwerk in beweging. Ingegeven door de actualiteit, zijn wij in het bijzonder succesvol actief met de inzet van vakspecialisten op afdelingen als:

 • Personal Banking (Particulieren en Private Banking)
 • Business Banking (Bedrijven en Bijzonder Beheer)
 • Verzekeringen (Advies en Bemiddeling)
 • Hypotheken (Advies en Bemiddeling)
 • Pensioenen (Fondsen en Verzekeraars)

Ondernemend, betrokken, resultaatgericht

Wij denken en handelen vanuit de kernwaarden van de internationale Adecco Group: Team Spirit, Customer Focus, Passion, Responsibility, Entrepreneurship. Ambitieuze professionals verdienen bij ons een vaste plek. Met maximale ruimte voor verdere vakinhoudelijke persoonlijke ontwikkeling. We verdiepen ons in de wensen en mogelijkheden van onze klanten. Daar zoeken we creatieve oplossingen bij die werken. Nu en morgen. Met de zorgeloze inzet van professionals die weten wat ze te doen staat en gaan voor het succes van uw organisatie.

Klantgerichte consultants,

talentvolle professionals

Wij kennen de operationele bank- en verzekeringspraktijk. Bij grote en kleine organisaties dragen we met extra capaciteit en kennis bij aan ambitieuze transities. We weten welke vakinhoudelijke competenties en persoonlijke eigenschappen toegevoegde waarde bieden. Daar selecteren we op. Vast of flexibel, voor korte of langere duur, wij vullen uw vraag op maat in. Met klantgerichte consultants die altijd een stap extra zetten. Met talentvolle professionals die zich altijd willen verbeteren en daar de middelen voor krijgen.

Uw voordelen

 • Permanent Placement op maat via ons landelijke netwerk
 • Detachering en poolmanagement
 • Snelle inzet, minimale inwerktijden, professionele begeleiding
 • WFT certificering als standaard selectie-eis
 • Evenwicht in flexibiliteit en zekerheid
 • Ontzorging van uw eigen HR-organisatie
 • Expertise en daadkracht in testen en assessments
 • Samenstelling, beheer en management van flexpools
 • Traineeships op maat
 • Erkende training- en opleidingstrajecten

Wij hebben aan een half woord genoeg om van uw uitdaging de onze te maken. Met capaciteit en expertise op maat geven we mede invulling aan bankieren en verzekeren volgens nieuwe inzichten en naar nieuwe maatstaven. We lichten onze visie en mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek toe.

Wij staan voor u klaar

Klaar voor het Nieuwe Verzekeren

Keuzevrijheid, flexibiliteit, online gemak. Waterdichte processen, real time integratie van wet- en regelgeving. In onze visie vraagt het Nieuwe Verzekeren om professionals nieuwe stijl. Vakspecialisten die de impact van digitalisering en technologie onderkennen. Die de kleine lettertjes respecteren, maar de grote lijn niet uit het oog verliezen. De nieuwe verzekeringsexpert weet invulling te geven aan onafhankelijke advisering bij steeds complexere producten en toont zich actief betrokken. Hij houdt zijn kennis en deskundigheid up-to-date en heeft een uitgesproken visie op de thema’s risico’s, veiligheid en solidariteit. En op zijn eigen specialistische bijdrage aan het klantbelang en de samenleving.

Klaar voor het Nieuwe Bankieren

De klant centraal. Transparante producten en processen. Een beetje balie, veel internet. Binnen onze visie op het Nieuwe Bankieren is plaats voor een nieuwe
categorie professionals. Vakspecialisten die van verandering en vernieuwing een succes maken. Die flexibel genoeg zijn en voldoende leervermogen hebben om snel mee te schakelen. De nieuwe bankprofessional is niet alleen klantgericht, maar denkt actief mee over toegevoegde waarde voor duurzame relaties. Door zich in de klant te verplaatsen, zich in te leven in specifieke wensen en oplossingen te creëren. De nieuwe bankprofessional focust op de langere termijn en ambieert de positie van vertrouwde adviseur.

Direct contact of vragen?

Adecco_banking&insurance_logo_RGB

Hogeweg 123
5301 LL Zaltbommel
T 0418 784 000
F 0418 784 111
E info@adecco.nl

Postadres
Postbus 5
5300 AA Zaltbommel

Website Adecco

Contact en vragen:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

Direct contact!

Verstuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.